preskoči na sadržaj
Vijesti

OŠ Ivanke Trohar - E twinning škola!

Prije odlaska na zimske praznike naša je škola primila pozivnicu za ispunjavanje upitnika o samoprocjeni kao prijavu za dobivanje eTwinningove oznake kvalitete za škole.  Koncept nagrađivanja za rad na eTwinningu postoji od samog početka postojanja platforme. Oznake kvalitete dodijeljene su učiteljicama za projekte na nacionalnoj i europskoj razini. Kako bi se nagradio  rad svih sudionika  na školskoj razini, od sada postoji i nova oznaka za koju smo prijavili i našu školu OŠ Ivanke Trohar, eTwinningova oznaka kvalitete za škole.

Vrijedan i nesebičan višegodišnji rad na E-twinning platformi koji je započela naša učiteljica Elvira Burić, a pridružile su joj se i ostale učiteljice: Mirjana Pribanić-Klanac, Irena Vlahinić, Tamara Vojnović, Andrea Starčević, Nikolina Šubić Zeneral, Jadranka Gecan i ravnateljica Jasna Štimac,  prepoznat je i nagrađen pozivnicom!
Po primitku pozivnice oformljen je tim za provedbu samoprocjene koji je ispunio pozivnicu podacima o projektima, suradnji, e-sigurnosti. Sumirali smo sve podatke te nakon valorizacije primili čestitku i obavijest da smo sada član elitne skupine europskih škola koje sudjeluju u eTwinningu. Ovih smo dana primili konačnu  potvrdu  da je naša škola jedna od 1211  odgojno-obrazovnih ustanova  u Europi nagrađena oznakom eTwinning SCHOOL. Uz  Srednju školu iz Krka, naša škola je jedina škola u Primorsko-goranskoj županiji koja nosi ovu prestižnu oznaku!

eTwinning platforma je jedna od aktivnosti  programa Erasmus+ namjenjena  međunarodnoj suradnji i usavršavanju nastavnog i nenastavnog osoblja od predškolskog obrazovanja do srednje škole. Platforma služi nastavnicima  i njihovim učenicima kao sredstvo za suradnju, izmjenu znanja, upoznavanje  s kolegama iz drugih europskih škola kroz različite oblike usavršavanja te rad  na zajedničkim virtualnim projektima.

Nagrađene škole morale su dokazati svoj uspješni rad u projektima, razvoj informatičke pismenosti, inovativnu i kreativnu nastavnu praksu, kontinuirano stručno usavršavanje nastavnika i suradničkom učenju nastavnika i učenika.Veseli smo i ponosni na dobiveno priznanje, nagradu i čestitamo učiteljicama i školi te očekujemo poziv za sudjelovanje na posebnim programima obrazovanja i profesionalnog razvoja za naše vrijedne učitelje! Očekujemo  nove projekte, učenja, suradnju i izazove! 

 

 

 

 




Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Davor Kauzlarić   datum: 27. 4. 2018.

Ekološka grupa


Filmska družina

Natjecanja


Radio emisija
Priloženi dokumenti:
Male tajne knjiznice.mp3


Natjecanje Dabar


Tražilica

Upisi u srednje škole

Kalendar
« Prosinac 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji


Vremenska prognoza

               FUŽINE


Školska knjiga


Profil





preskoči na navigaciju