preskoči na sadržaj
Vijesti

Završna priredba uz Dan škole

U srijedu 6. lipnja održana je svečana završna priredba Osnovne škole Ivanke Trohar u sklopu obilježavanja Dana škole, Općine i Župe Fužine. Zanimljivim i zabavnim programom oprostili smo se od još jedne školske godine i generacije osmaša i zaželjeli uspjeh budućim prvašićima. Program je počeo upravo s vrtićancima koji su nam izveli igrokaz „Najljepši cvijet“ i otpjevali par pjesmica. Pjesmom nas je počastio i školski zbor po vodstvom učiteljice Sare Ružić,  a plesali su učenici uključeni u skupinu Porto Ri. Igrokaz o zaljubljenoj djevojčici prikazali su nam učenici 4., 5. i 6. razreda uključeni u dramsku skupinu s mentoricom Irenom Vlahinić. Jedan od najsimpatičnijih izvođača na priredbi bio je i učenik Područne škole Lič Karlo Miloš koji je predstavio slikovnicu „Karlo Veliki“ koju je, uz pomoć učiteljice Sandre Mrkalj, sam osmislio i oslikao. U prostorima  Općine  Fužine bila je postavljena izložba učenika 4. razreda koji su prezentirali svoj projekt " Popijmo šalicu čaja" .  To je  E-twinning projekt kojeg su učenici provodili tijekom cijelog  drugog polugodišta. Učenici su pokazali svoje  likovne radove,  šalice za čaj od glinamola, podatke o čaju pronađene na interaktivnoj karti, a istakli su da su u radu koristili web alat WordCloud -WordArt. Izložba je izazvala veliki interes svih posjetitelja niza manifestacija koje su se održale u Domu kulture uz Dan Općine, Župe i Škole.

Najemotivniji trenutak priredbe došao je na kraju kad su na pozornicu stupili naši osmaši koji se s krajem ove školske godine opraštaju od osnovnoškolskog obrazovanja. Njih su pozdravili razrednica Antonija Baričević, ravnateljica Jasna Štimac i načelnik općine Fužine David Bregovac zaželjevši im mnogo uspjeha u daljnjem školovanju i životu. Suze koje mnogi od osmaša nisu mogli suspregnuti na ovom oproštaju najbolji su znak da je OŠ Ivanke Trohar mjesto koje su smatrali drugim domom i koje im je osim obrazovanja i odgoja pružilo i  trenutke prijateljstva i ljubavi kojih će se sjećati cijeli život.

Pozdravili smo ovom prilikom i novu generaciju 1. razreda koji od rujna počinju svoj školski put. Želimo njima i svim drugim učenicima sretne praznike i puno uspjeha u daljnjem školovanju!     
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Davor Kauzlarić   datum: 12. 6. 2018.

Ekološka grupa


Filmska družina

Natjecanja


Radio emisija
Priloženi dokumenti:
Male tajne knjiznice.mp3


Natjecanje Dabar


Tražilica

Upisi u srednje škole

Kalendar
« Prosinac 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6
Prikazani događaji


Vremenska prognoza

               FUŽINE


Školska knjiga


Profil

preskoči na navigaciju