preskoči na sadržaj
Vijesti

Dan ružičastih majica

OŠ IVANKE TROHAR FUŽINE DAN RUŽIČASTIH MAJICA OBILJEŽILA ŠKOLSKIM DANOM VRŠNJAČKE POMOĆI

Sreća ili rezultat sustavnog djelovanja na suzbijanju, no, šala nije, vršnjačkog nasilja u ovoj školi nema već priličan broj godina! Zadovoljni ovom činjenicom, Dan ružičastih majica odlučili smo posvetiti vedrim temama – raspravom o životu u zajednici i za zajednicu te vršnjačkoj potpori koja u našoj školi živi! Pomoć nam je došao pružiti načelnik Općine Fužine gosp. David Bregovac.

Iznenađeni dolaskom, iako je domaći, ipak možemo reći, gosta članovi Vijeća učenika gotovo su ostali bez teksta. Pogotovo im je bilo teško govoriti o svom radu u pomaganju drugima. Na pitanje načelnika da razmisle što bi im nedostaje u mjestima u kojima žive prilično su se brzo dosjetili da u Liču nedostaje još pokoja lampa na igralištu te da bi još trebalo urediti prostor teretane u Vratima kao i prostore za druženja.

S obzirom da dvije pomagačice, od njih šestero koji su ove godine svoje vrijeme odvajali za potporu drugima, još nisu dobile Pohvale Vijeća učenika, načelnik im je na kraju druženja zahvalio i uručio priznanja.

Što reći na kraju, ova samozatajna skupina očito nije jaka na riječima, ali dobrim djelima to nadoknade! Škola je ponosna na njih: Martu Vlahović, Chiaru Radošević, Miju Margitić, Petru Pavešić, Mihaela Frbežara i Tina Tadeja (još dvije pomagačice čakeju svoj iming – Mia Miloš i Tena Miloš).

                                                                                                             Koordinatorica rada Vijeća učenika                                                                                 Renata Lisac, psihologinja škole
Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Tamara Pleše   datum: 1. 3. 2019.

Ekološka grupa


Filmska družina

Natjecanja


Radio emisija
Priloženi dokumenti:
Male tajne knjiznice.mp3


Natjecanje Dabar


Tražilica

Upisi u srednje škole

Kalendar
« Svibanj 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
Prikazani događaji


Vremenska prognoza

               FUŽINE


Školska knjiga


Profil

preskoči na navigaciju